20 تکنیک کاربردی برای طراحی تراکت تبلیغاتی حرفهای
20 تکنیک کاربردی برای طراحی تراکت تبلیغاتی حرفهای
یکی از قدیمیترین ابزارهای تبلیغاتی تراکتها هستند که مهمترین هدف طراحی تراکت تبلیغاتی حرفهای جلب توجه و افزایش فروش با ارائه اطلاعات از محصول یا خدمات است. در ادامه نکاتی را برای شما میگوییم تا طراحی تراکت را به بهترین نحو انجام دهید.
تکنیک کاربردی برای طراحی تراکت تبلیغاتی حرفه ای
آنچه یک تراکت را از دیگر تراکتها جدا میکند دانستن نکات مهم در مخورد طراحی تراکت تبلیغاتی حرفهای است. ما در این بخش از به 21 تکنیک کاربردی برای طراحی تراکت تبلیغاتی حرفهای اشاره خواهیم کرد:
- برنامهریزی برای محتوا: اولین تکنیک کاربردی برای طراحی تراکت تبلیغاتی حرفه ای برنامهریزی برای محتوا است. برای شروع طراحی تراکت ابتدا باید اطلاعات سازماندهی شود، مثلا چه چیزی لازم است؟ و یا هدف شما چیست؟ هر چه کمتر، غنیتر یک قانون مهم در طراحی است.
- طراحی تراکت تبلیغاتی خوانا و مختصر: دومین تکنیک کاربردی برای طراحی تراکت تبلیغاتی خوانا و مختصر بودن اطلاعات است. متن باید اندازه آن طوری باشد که خوانا بوده و بهتر است فقط اطلاعات ضروری بهکار برده شود. همچنین آدرس وبسایتها را با رنگ و اندازهای که جذب کننده باشد باید نوشت و اندازه فونت شما به میزان کافی بزرگ باشد.
- پیدا کردن تصاویر مناسب: سومین تکنیک کاربردی برای طراحی تراکت تبلیغاتی حرفه ای، پیدا کردن تصاویر مناسب است:. باوجود اینترنت میتوانید تصاویری باکیفیت بالا پیدا کنید.
- استفاده بهینه از فضا کم: چهارمین تکنیک کاربردی برای طراحی تراکت تبلیغاتی حرفه ای استفاده بهینه از فضا کم برای چاپ است. A5 و A6 اندازه استاندارد برای طراحی تراکت هستند پس باید حواستان باشد چه مطلبی را در کدام نقطه بهکار ببرید.
- استفاده از رنگ: پنجمین تکنیک کاربردی برای طراحی تراکت تبلیغاتی حرفه ای استفاده از رنگ برای نشان دادن شخصیت سازمان خود است. رنگ، نقش بااهمیت و مهمی در طراحی دارد و رنگها موجب ترغیب مخاطب برای برداشتن تراکت میشوند.
- شناخت مخاطب هدف: ششمین تکنیک کاربردی برای طراحی تراکت تبلیغاتی شناخت مخاطب هدف است. برای اینکه نظر مخاطب را جلب کنید باید شناخت زیادی از مخاطبان هدف داشته باشید و طبق سلیقه آنها رنگ و فونت و تصاویر را انتخاب کنید.
- آماده کردن فایلها: فرمتی که برای چاپ تراکت آماده میکنید اهمیت زیادی دارد. برای چاپ، فایلها بهتر است با فرمت PDF و TIF ذخیره شوند.
- توجه به طراحی بالا به پایین: اندازه تراکتها کوچک است بههمین دلیل از بالا به پایین خوانده میشوند پس هنگام طراحی تراکت حواستان باشد طبق این اصول طراحی شود.
- تیتر خوب: نهمین مورد تکنیک کاربردی برای طراحی تراکت تبلیغاتی حرفه ای انتخاب تیتر خوب است. وقتی تیتر انتخابی شما ضعیف باشد موفقیت تراکت را کم میکند باید برای یک عنوان قوی و مناسب فکر کنید و بعد تصمیم بگیرید.
- برجسته کردن مزیتها و تخفیفهای ویژه: دهمین مورد برجسته کردن مزیتها و تخفیفهای ویژه است. برای طراحی تراکت بهتر است مزیتها را طوری بیان کنید که بیشتر دیده شود، مثلا برجسته کردن تخفیف ویژه، این تکنیک کاربردی برای طراحی تراکت تبلیغاتی باعث میشود نسبت به رقبا خاصتر باشید.
- حالتهای رنگی Color Modes: برای طراحی تراکت بهتر است از فرمت رنگی CMYK استفاده شود که مخفف رنگهای سرخابی، فیروزهای، مشکی و زرد است.
- استفاده از نمادها: دوازدهمین مورد استفاده از نمادها برای ارائه خدمات و محصولات مختلف است. آیکونها یا نمادها را میتوانید در همهجا برای نشان دادن مفهوم و هدف در یک صفحه کوچک استفاده کنید. این کار به شما در بهتر دیده شدن توسط جامعه هدف بسیار کمک خواهد کرد.
- مقایسه محصول با یک رقیب یا یک مدل قدیمی: برای استفاده از تکنیک کاربردی برای طراحی تراکت تبلیغاتی حرفه ای بهتر است محصول و خدمات خود را با محصولات دیگران و یا مدل قدیمیتر مقایسه کنید تا مخاطب مزایای محصول شما را بهتر ببیند.
- استفاده از یک طرح شبکه ساده: چهاردهمین مورد استفاده از یک طرح شبکه ساده برای نمایش چندین محصول است. استفاده این روش یکی دیگر از تکنیکهای کاربردی برای طراحی تراکت تبلیغاتی موثر و پر بازده است.
- نمایش محصول در زمینه: اگر محصول را در زمینه کاربردی آن به مخاطب نشان دهید این محصول با اینکه فقط یک تصویر است ولی مخاطب آن را ملموستر حس خواهد کرد.
- استفاده از فونتهایی که شخصیت برند شما را منتقل میکند: دو نوع فونت در طراحی وجود دارد فونتهای ساده و فونتهای تزئینی که هر کدام مزیت خاص خودش را دارد.
- استفاده از مرزها: هفدهمین مورد استفاده از مرزها به عنوان عنصر طراحی کانونی است. از مرزها فقط برای پایان دادن تراکت استفاده نمیشود بلکه در طراحی تراکت نقش بسزایی دارد.
- استفاده از تصویر محصول بهعنوان تصویر پسزمینه تراکت: بهتر است در طراحی تراکت محصول را بهصورت بزرگ در پسزمینه تراکت بهکار ببرید.
- ایجاد یک تصویر دلخواه: نوزدهمین مورد ایجاد یک تصویر دلخواه با استفاده از نمادها و آیکونها است. شما میتوانید با در نظر گرفتن یک تصویر که مرتبط با کارتان است و سپس طراحی آن توسط آیکونها و نمادها، تراکت خود را جذابتر کنید.
- درج کد QR: بیستمین مورد درج کد QR برای ترغیب خوانندگان به خرید است. با استفاده از QR کد مخاطبان را ترغیب میکنید تا درباره شغل شما اطلاعات بیشتری کسب کنند.
- استفاده از شکلهای نیمه شفاف: بیستویکمین مورد استفاده از شکلهای نیمه شفاف در نقاط مختلف کار است. اگر طرح شما زمینه شلوغی دارد بهتر است متن را به صورت ساده بهکار ببرید و شفافیت طرح پسزمینه را تنظیم کنید.
سخن پایانی
برای اینکه تراکتی طراحی کنید که مخاطب پسند باشد، باید اصول و نکات طراحی تراکت که همان طور که بالا گفتیم رعایت شود تا نظر مخاطب را جلب کند. با مطالعه ۲۱ تکنیک کاربردی برای طراحی تراکت تبلیغاتی حرفهای به راحتی میتوانید یک تراکت حرفه ای مناسب با جامعه هدف خود طراحی کنید. اگر نیاز به مشاوره و یا طراحی در این زمینه دارید میتوانید با کارشناسان ما در طرح کهن در ارتباط باشیدمیتوانید قیمت طراحی تراکت را درقسمت تعرفه ها مشاهده کنید.میتوانید نمونه طراحی تراکت توسط تیم حرفه ای طرح کهن را در صحفه نمونه کار ها مشاهده کنید.
تیم تحریریه طرح کهن
این مقاله به کوشش اعضای تیم طرح کهن تولید شده است. طرح کهن، یکی از مجموعه های جوان و خلاق در زمینه طراحی گرافیک است که با تیم حرفهای خود توانسته در کنار بسیاری از برندهای مطرح کشور قد علم کند. این مجموعه با سابقه درخشانی که در زمینه طراحی گرافیک، طراحی کارت ویزیت، طراحی ست اداری، کاتالوگ و بروشور دارد، بهصورت طراحی آنلاین و غیرحضوری در خدمت مشتریان است.
ارسال نظر